La Nostra missió

Un club dedicat a les persones, l’esport i la ciutat.

El VDMBásquet està en un moment il·lusionant, tenim una estructura masculina i femenina completa des de les categories més petites fins a sèniors, amb equips de veterans i veteranes inclosos.

Una nova Direcció tècnica, i una Junta Directiva amb moltes ganes de demostrar que som un club diferent. Volem com a filosofia de Club, fer que els nostres equips hagin de competir en categories a un nivell superior al recomanat; l’important no és guanyar, sinó formar-se i fer-se millors persones, més preparades per a un futur competitiu i dintre d’allò que significa l’esport.

Desenvoluparem el més potent model de xarxes socials de Vilassar de Mar com a Club Esportiu, perquè volem ser un mitjà de divulgació de totes les activitats i iniciatives que és puguin dur a terme a Vilassar de Mar, volem ser un altaveu de la ciutat amb influència i amb l’objectiu clar d’arribar al 20% de la població d’una manera directa i molt ràpida.

Som també un Club social i compromès, i  és per això que aquesta temporada comencem a treballar amb accions i iniciatives socials, i començarem donant suport a l’esclerosi múltiple. Col·laborem amb la fundació “#BailaconEM” on l’Asier de la Iglesia, jugador de bàsquet de primer nivell, lidera la recol·lecta de fons per a la investigació d’aquesta malaltia, amb la venda de polseres per 2€, integres per aquesta fundació.

Per últim, som un club diferent, un club de bàsquet que treballa per a la seva ciutat, que fa créixer els seus jugadors i amb moltes noves idees que aviat ens faran donar un salt, i col·locar aquest club com un referent esportiu al maresme.

No tothom podrà ser-hi, aquest projecte només es per aquells que és vulguin implicar, per això t’animen a que t’uneixis a aquest projecte,

T’estem esperant!