Reforcem el Sènior masculí

El Sènior es reforça per treballar per l’ascens

El Sènior A competirà la temporada 2022/2023 en la fase prèvia al grup 2 de Tercera Catalana.

L’entrenador principal serà un any més el Miguel Ángel Cotelo, en la seva tercera temporada amb l’equip mantenint el bloc de jugadors i reforçant totes les posicions amb incorporacions de qualitat.

La competència dins de l’equip serà màxima i l’exigència molt alta, sempre des del treball setmanal i competint partit a partit, per tal d’assolir un objectiu ambiciós: pujar a Segona Catalana.

Ha de ser un any important. Per aconseguir aquest repte han renovat els jugadors amb més anys a l’equip com son el Marc Gómez, el Santos Fernández, el Sergi Obiols i el Víctor Fernández. Qualitat i experiència garantida pels vilassarencs.

També continuen els jugadors que es van incorporar les dos darreres temporades: l’Albert Peña, el Jordi Graupera, el Luca Aldighieri i el Víctor Paez. Tots aporten treball i versatilitat al joc de l’equip.

Finalment l’equip es completa amb els fitxatges d’aquest estiu, amb els jugadors Dani González, Marc Duran, Marc Oliana, Marc Sangil, Víctor Semoventa i Xavi Nogueras, que contribuiran a fer més forta la plantilla.

Tots fan un equip il·lusionant que ha de servir per engrescar l’afició i complir un dels objectius del Club, que és portar públic a la Bòbila. El Sènior jugarà habitualment els dissabtes a les 17:00 hores.

La lliga començarà el 24 de setembre davant del Teià, un equip que ha baixat de Segona, i finalitzarà el 20 de maig, també a casa, davant l’Argentona B, un equip Sots-25 que s’ha guanyat esportivament la plaça de Tercera.

La resta d’equips que ens trobarem son els rivals clàssics del Maresme com son Canet, Cabrils, AB Premià i Premià de Dalt, i els sempre complicats de Badalona com son el descendit de la Cultural Badalona, els veterans del Círcol, AE Badalonès B, Bàsquet Neus B, AE Sant Andreu Natzaret B i també el potent equip de la Gramanet.

Que sigui una gran temporada pel Vilassar!!