Som un Club per a Vilassar de Mar

“Volem seguir creixent i confiem en la promesa de l’Ajuntament de fer una pista annexa”

Pregunta: Vostè presideix una nova junta directiva que en pocs mesos celebrarà el seu primer any de camí. Quin és el seu primer balanç i quin projecte ofereix per aquesta temporada 2022/23?

Resposta: La visió d’aquest primer any és molt positiva. Tenim un equip dirigint el club perfectament cohesionat i implicat, amb una visió optimista de les properes temporades, on anirem pas a pas i sense presses a assolir els objectius que ens hem marcat, amb un programa de mínims i sense renunciar als objectius màxims. Som conscients que tenim molta feina per endavant però també tenim un gran entusiasme a convertir aquest projecte en guanyador.

P: Quina herència ha rebut de la junta anterior?

R: El que té de bo aquesta junta és que quasi la meitat dels 10 membres que la componem venim de la junta anterior i la resta són tot cares noves amb idees fresques, que estem ordenant i que a poc a poc anirem materialitzant. Com a exemple volem invertir en la tecnificació dels nostres jugadors i jugadores, i per això el primer pas ha estat adquirir una màquina de tir per organitzar un nou model de tecnificació de les nostres jugadores i jugadors.

P: En un moment d’empoderament de les dones a la nostra societat, pensen potenciar el bàsquet femení?

R: En aquest punt podem presumir que som un dels pocs clubs de l’entorn que tenim noies des d’escoleta fins al sub25, tota l’escala d’equips femenins, perquè cada vegada tenim més fitxes femenines, inclús a les categories més altes. Tenim un projecte i això inclou incorporar-hi un coordinador femení. Estem en un exigent procés de selecció d’aquesta figura que ens ha d’ajudar a ser la pedra angular d’un projecte ambiciós per al bàsquet femení

P: Quins objectius té el club a nivell competitiu a mitjà-llarg termini?

R: Els objectius esportius els marcaran des de la direcció tècnica, passant per la coordinación. Cada equip cercarà jugar al seu màxim nivell competitiu, creixem també aquesta temporada en nombre d’equips i jugadors, si ho mirem des del sènior cap avall no n’hi ha dubte. Volem que el nostre Sènior masculí ascendeixi a segona catalana i que el nostre s25 femení es consolidi i tingui el rodatge necessari per ascendir com més aviat millor de categoria en els nivells femenins. És per això que aquest any hem decidit que no juguessin a la categoria Sènior femení, sinó a Sots-25, per ser jugadores molt joves però amb gran qualitat. Per això volem que adquireixin experiència.

P: Després de deixar enrere el pitjor de la pandèmia, com s’està normalitzant el club a nivel social i esportiu?

R: Podem estar realment molt satisfets i la pandemia ja va quedant enrere, com ho demostra que hem recuperat el campus d’estiu i inclús hem fet un stage de fi de temporada a Amposta. Ara estem molt aprop de tenir 300 jugadors i jugadores aquesta temporada. Tindrem una potent escola que ha de ser la nostra joia de la corona, i tenim equips a cadascuna de les categories amb l’objectiu d’arribar a tenir-ne 2 en algun moment tant masculins com femenins per categoría. Podem ser un gran club, la qual cosa no significa necessàriament ser un club enorme, però la nostra filosofia és ser diferents i sabem com ho aplicarem. Confiem en l’Ajuntament de Vilassar de Mar per tal que faci realitat la seva promesa de fer una pista annexa i poder encabir la nostra projecció. Creixem i seguim creixent amb una filosofia d’anar pas a pas, objectiu a objectiu, sense pausa cap a la nostra meta, que és ser un gran club, diferent de la resta de clubs del nostre entorn, amb tecnificació, comunicació, digitalització, transparència, esport, amics, història i sens dubte bàsquet.

Invertirem en noves formes de comunicació, en tècnics que ens aportin allò que no tenim a la casa alhora que confiem en les persones que actualment són al club per tal que impregnin el nostre ADN a tots els components d’aquesta gran família, que és el VDMBàsquet

Un Club per a Vilassar de Mar, un Club que no vol ser un més