Stage Setmana Santa (Virtual)

Des del VdM Bàsquet no parem de buscar solucions i alternatives per passar de la millor manera el confinament. Com molts de vosaltres teníeu previst participar en Tornejos, Campus de Setmana Santa, Estades… us proposem una Setmana Santa diferent.

Al llarg de la setmana prepararem un horari d’activitats esportives, lúdiques i com no també educatives (com lectures esportives i mots encreuats) perquè passeu aquests dies de la millora manera possible desconnectant una mica de tot el que ens envolta i sense deixar de pensar en el que més ens agrada: el BÀSQUET i fer esport.
Òbviament, aquest horari serà una guia per les famílies i jugadors i jugadores del club que podeu compartir amb qui vosaltres vulgueu i que podeu seguir al vostre ritme.
Tranquils que no us posarem cap nota!!! ͧͨͩͪ
El que si que us agrairíem es que si en algun moment voleu gravar algun vídeo per ensenyar a tothom i compartir amb la resta de la família del VdM Bàsquet i per les xarxes socials, ens ho feu arribar mitjançant els vostres entrenadors.
Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i participació en totes les activitats que estem preparant per vosaltres.
Sou el nostre motor i per això volem seguir oferint el màxim de recursos per facilitarvos passar millor el dia a dia.
Una forta abraçada!

Tot anirà bé!