Veniu a l’Escoleta!

El Projecte de l’Escoleta de Bàsquet, dirigit pel Miguel Ángel Cotelo per tercera temporada, continua en constant creixement progressant adequadament.

La temporada passada va se un èxit a nivell d’inscripcions i de participació. Grups plens de nois i noies que van servir per competir a Escobol i a les Trobades d’Escoles amb normalitat i, el més important, per generar equips federats per l’any següent.

Per la temporada 2022/2023 com a entrenadors principals continua, un any més, el Santos Fernández i s’incorpora la Jana Pla com a cap de grup. Segur que tots dos, de la mà dels entrenadors ajudants faran novament una gran tasca.

Els objectius per aquest any han de ser encara més importants. Es donarà continuïtat al coneixement i desenvolupament del cos des del treball de coordinació i psicomotricitat, però també es combinarà amb la iniciació en el bot i en el tir amb les figures dels «tecnificadors» per assolir la base principal de l’esport del bàsquet.

Com a grups potenciarem tant els nois i les noies nascuts en els anys 2015, categoria Escobol, 2016 com primer any Escola i els més petits del 2017 i 2018 etapa «baby bàsquet».

Totes les famílies interessades poden venir i portar els seus fills i filles per provar sense cap compromís. Es començarà el dilluns dia 12 de setembre. Els horaris d’entrenaments son dilluns i dimecres de 17:15 a 18:15 hores al Pavelló de la Bòbila.

La matriculació per jugadors nous està disponible durant tota la temporada de setembre a juny. Si voleu contactar amb el Miguel Ángel envieu un missatge per whatsapp 611439878.

A seguir creixent!! Veniu a l’Escoleta!